johnvandrumpt communicatie en vormgeving | Welkom

Welkom

Ik ben zelfstandig communicatieadviseur en grafisch vormgever. Ik adviseer mijn opdrachtgevers in het ontwikkelen van hun communicatieplan en ontwerp huisstijlen, folders, flyers, brochures, jaarverslagen, advertenties, websites, affiches, beletteringen, presentatiewanden, uitnodigingen, enz. Desgewenst schrijf ik ook de teksten. Ik heb twintig jaar ervaring in het vak, waarvan de laatste dertien jaar als zelfstandig ondernemer en kan voor u het traject van concept tot eindproduct verzorgen en begeleiden.

 

Voorbeelden van mijn werk vindt u in de portfolio op deze website.

 

Een prettige samenwerking

De belangrijkste voorwaarde voor een goed product is in mijn opinie een prettige, transparante samenwerking met mijn opdrachtgevers. Met u dus. U bent immers de expert op het gebied van uw product of dienst. Dat is wat over het voetlicht moet komen. Het is mijn expertise om die boodschap samen met u te bedenken en vorm te geven. Dan is het dus nuttig als er uitwisseling plaatsvindt op een manier waar we samen wijzer van worden.

 

Helderheid

Grafisch werk moet in de eerste plaats communiceren, een heldere boodschap overbrengen. De kunst is om het er vanzelfsprekend uit te laten zien, waarbij de boodschap leidend is voor de vorm. Niet andersom. Uitingen die er weliswaar prachtig uitzien, maar waarvan je je dagen later nog afvraagt waar het toch in vredesnaam over ging, zijn niet zo mijn ding.

 

(Zo) tijdloos (waar) mogelijk

Ik vind het ook belangrijk dat het werk min of meer tijdloos is, zeker als het om business-to-business projecten gaat. Hip zijn is leuk, maar trends in vormgeving komen en gaan heel snel en het is natuurlijk een beetje zonde van uw investering als het product er na een half jaar alweer gedateerd uitziet.

 

Bij uitingen die rechtstreeks op consumenten gericht zijn en die vaak een wat kortere omlooptijd hebben, ligt dit iets anders. Dan kan het juist heel nuttig zijn om op een trend in te spelen.

 

Tarief

Het kennismakingsgesprek is uiteraard gratis. Ik heb ervoor gekozen om in het traject daarna een standaard uurtarief te hanteren. Of ik nu met u overleg, aan het ontwerpen ben, of in een drukkerij sta om uw project te begeleiden: alle werkzaamheden hebben hetzelfde tarief. Dit uitgangspunt houdt offertes en facturen helder en overzichtelijk.

 

Het huidige tarief bedraagt 65 euro per uur, exclusief BTW.

 

Offertes

Om een goede offerte uit te kunnen brengen is informatie nodig. Hoe gedetailleerder de informatie, des te nauwkeuriger de offerte. Als een opdracht tussentijds wordt bijgesteld, of als ik voorzie dat een project, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, toch duurder gaat uitpakken dan geoffreerd is, overleg ik dit uiteraard tijdig met u.

 

Samenwerking met derden

Uiteraard heb ik contacten met drukkerijen, websitebouwers, beletteringsbedrijven, etc. Het zijn bedrijven waarmee ik in de loop der jaren een goede samenwerking heb opgebouwd en waarvan ik weet dat het afgeleverde product van goede kwaliteit is. Deze leveranciers factureren u rechtstreeks.

 

Mocht u, om welke reden dan ook, voorkeur hebben voor een andere/eigen leverancier, kan dat natuurlijk ook. Dit principe geldt ook voor het schrijven van teksten. Als u liever met een andere/eigen tekstschrijver werkt, is dat ook geen enkel probleem.

 

Heel graag tot ziens!

Kijkt u rustig rond op deze website. Aarzel niet contact op te nemen als u vragen heeft of een afspraak wil maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heel graag tot ziens!

 

Autonoom werk

Voor mijn autonome werk verwijs ik u naar johnvandrumpt-art.nl

 

 

Terug naar boven