John van Drumpt vormgever en tekstschrijver | Welkom

Welkom

Ik ben grafisch vormgever/tekstschrijver en coach en ik werk al meer dan twintig jaar als zelfstandige. Dat betekent dat ik inmiddels flink wat ervaring heb in het adviseren van mijn klanten op het gebied van communicatie en de vormgeving daarvan.

Samenwerking

Het contact met mijn opdrachtgevers is gebaseerd op een goede samenwerking. Ik ga ervanuit dat m’n opdrachtgever verstand heeft van zijn/haar product. Ik heb verstand van vormgeving en communicatie. Dat betekent dat we van elkaar moeten/kunnen leren om samen tot het best mogelijke eindresultaat te komen. Samen sparren over de inhoud, maar ook over de vorm.

Tegelijkertijd ben ik er met al m’n vakkennis en m’n pro-actieve instelling op gericht om je alle praktische zorgen uit handen te nemen. Het resultaat van de diverse samenwerkingen door de jaren heen, kan je zien in mijn portfolio op deze website.

Resultaatgericht

Ik werk resultaatgericht, dat wil zeggen dat we in de beginfase zo goed mogelijk het doel proberen te formuleren en we tijdens het proces de vraag blijven stellen of datgene wat we aan het maken zijn, nog steeds aan dat doel beantwoordt. Zo simpel is het eigenlijk. Mijn manier van werken heeft dus weinig met persoonlijke smaak te maken, maar alles met kwaliteit. Verder probeer ik zo tijdloos mogelijk te ontwerpen. Het is tenslotte zonde van je geld als je mooie folder of website er na een jaar alweer gedateerd uitziet.

Coaching

Als communicatiedeskundige verzorg ik ook coachingstrajecten en hospitality trainingen. Meer daarover vind je op de pagina coaching op deze website.

Tarieven

Tot slot moeten we het ook nog even over geld hebben. Niks aan te doen. Mijn facturen zijn gebaseerd op een uurtarief, ongeacht of ik op dat moment een ingewikkelde tekst voor je aan het schrijven ben of in de drukkerij sta om te overleggen over drukwerk, het uurtarief is altijd hetzelfde, namelijk 70 euro exclusief BTW. Dat levert in de praktijk hele heldere afspraken en overzichtelijke facturen op.

Een eerste kennismakingsgesprek waarin we kijken wat ik voor je kan betekenen, is uiteraard gratis en vrijblijvend. Dus hopelijk tot spoedig!

Fijne dag! • John van Drumpt

< terug naar boven

< disclaimer